Portal Naslovna Andrea Jankovic 1 - AНДРЕА ЈАНКОВИЋ - КАНДИДАТ НА ЛИСТИ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ ЗА ОДБОРНИКА
ИЗБОРИ 2023. ИСТАКНУТО

AНДРЕА ЈАНКОВИЋ – КАНДИДАТ НА ЛИСТИ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ ЗА ОДБОРНИКА

pin - AНДРЕА ЈАНКОВИЋ - КАНДИДАТ НА ЛИСТИ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ ЗА ОДБОРНИКА
ANDREA JANKOVIC 1 - AНДРЕА ЈАНКОВИЋ - КАНДИДАТ НА ЛИСТИ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ ЗА ОДБОРНИКА

На младима свет остаје, реченица је коју смо много пута чули, прочитали… А данас ми млади желимо да та реченица буде вера и нада за бољу будућност Србије. Не мислим да су старије генерације одрадиле своје, него само да су испуниле свој задатак одгојивши нас младе људе, а на нама је да за будуће генерације стварамо боље сутра.

       Желим да наша генерација и млађи од нас створимо бољи живот у Србији, заснован на истини и правим, традиционалним вредностима. Да млади имају будућност у нашој Мачви, желим нов почетак, али не са новом странком и празним обећањима, већ у странци која траје од зачетка политичког плурализма у Србији. Поносна сам, јер сам део тима Српске радикалне странке у Богатићу, који ће да се бори за бољу будућност Мачве и Србије.

      Политички циљеви Српске радикалне странке су пољопривреда, заштита животне средине, санација путева, туризам и што већа улагања у крупне инфраструктурне пројекте, а све то ради привлачења инвестиција. Имамо термалне воде, а наша омладина викендом посећује базене у околним већим градовима.

Као неко ко је девет година тренирао одбојку, био члан КУД-а „Ђидо“, активиста Црвеног крста у Богатићу, а сада студент политичких наука, инсистираћу да се обезбеде бољи услови за спортске активности деце из свих месних заједница.

Моји родитељи никада нису били политички активни, али су подржали моју жељу да учиним нешто за боље сутра.

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

ЖИВЕО БОГАТИЋ!

(Плаћено оглашавање)

Related Images: